Zoeken oplossing Torenakkerweg beëindigt

27 februari 2021

Burgemeester van der Meijden heeft donderdagavond 25 februari medegedeeld dat het college stopt met investeren in een oplossing voor het langslepende probleem van overlast aan de Torenakkerweg in Aarle-Rixtel. Het gaat hierbij om overlast die het vrachtverkeer, dat bij het bedrijf Jeurgens moet zijn, volgens de omwonenden veroorzaakt.

Volgens de burgemeester was er tussen het bedrijf, de buurman en de gemeente eerder overeenstemming over het creëren van 3 parkeerplaatsen. Later bleken beiden hier toch anders over te denken. De omwonenden zagen ook niets in een gedeeltelijk parkeerverbod in hun straat, omdat dit de problemen zou verplaatsen naar andere weggedeelten en straten. Ook PNL heeft hier enkele weken gelden een aantal kritische vragen over gesteld aan het college. Nog voordat we daar de antwoorden op hebben gekregen, heeft het college nu dus besloten niet langer in een oplossing te investeren.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.