Wout Vermeulen benoemd tot erelid PNL

2 oktober 2018

Tijdens de 1 oktober gehouden ledenvergadering van PNL is Wout Vermeulen benoemd tot erelid. Dit gebeurde nadat hij afscheid had genomen als voorzitter van de partij. Een functie die hij ongeveer 8 jaar met veel inzet en succes vervulde. Namens bestuur en fractie waren er mooie woorden en presentjes voor de scheidende voorzitter. Roel Gerritsen uit Lieshout is gekozen als nieuwe voorzitter van Laarbeeks grootste partij.

Tijdens de ledenvergadering trad ook Harriette van Delden af als bestuurslid. Zij maakt sinds de laatste verkiezingen deel uit van de fractie. Haar opvolger werd binnenshuis gevonden. Tristan van Delden is namelijk gekozen als nieuw bestuurslid en neemt daarin de functie van penningmeester over.

De agenda van de vergadering bestond verder uit het sociaal- en financieel jaarverslag, een update door fractieleider Bowen Straatman omtrent de huidige stand van zaken binnen de fractie en lopende zaken, een aanpassing in het huishoudelijk reglement, en een rondvraag.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.