Willie Maas raadslid voor PNL

13 november 2019

Willie Maas uit Mariahout wordt het nieuwe gemeenteraadslid in Laarbeek namens PNL (Partij Nieuw Laarbeek). Hij is geen onbekende voor politiek Laarbeek, en zeker niet voor zijn partij.

Zijn contacten met de politiek zijn begonnen midden jaren ‘80 bij de partij ‘Mariahout’, samen met Tinus Vermeulen. In de periode 1994 tot 1 jan 1997 was hij raadslid in de voormalige gemeente Lieshout. Na de herindeling is Willie Maas verder gegaan met de partij ‘Dorpsbelangen’, en heeft hij namens die partij in de commissie Openbare Werken gezeten. Na de fusie met PNL is hij nog enkele jaren lid gebleven van die commissie. Zijn belangstelling voor de politiek is altijd gebleven. Willie: ‘Ik ben verrast dat ik nu, in deze moeilijke tijden, namens PNL deel mag uit maken van de gemeenteraad van de gemeente Laarbeek.’

Willie Maas is getrouwd met Ilse en vader van 3 dochters (15, 18, 21 jaar) en nog steeds woonachtig in Mariahout. Hij heeft een eigen aannemersbedrijf en diverse hobby’s, waaronder wintersport, oldtimer brommers, paarden en tuinieren.

Bestuur en fractie van de partij zijn verheugd met de komst van Willie Maas, die op de achtergrond al vaak zijn bijdrage leverde tijdens b.v. voorbesprekingen van raads- en commissievergaderingen.

Tijdens de extra-raadsvergadering op dinsdag 19 november wordt Willie Maas officieel beëdigd als raadslid. Belangstellenden zijn daarbij om 19.30 uur van harte welkom.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.