Vrouwen in de politiek

23 september 2022

Al jaren zijn vrouwen ondervertegenwoordigd in de politiek. Dit feit is niet nieuw, maar helaas nog wel actueel. Jammer, want onze politiek, die vormt toch een afspiegeling van onze maatschappij? Bij ons in Laarbeek zijn er gelukkig al meerdere vrouwen binnen onze politieke partijen en ons gemeentebestuur actief. Maar, hoe meer hoe beter. Om deze reden hebben de ‘vrouwen in de politiek’ hun handen ineengeslagen. Het doel? Op een laagdrempelige manier de politiek dichter bij de vrouw brengen. Hoe? Door middel van een gezellige borrelavond op 6 oktober 2022 bij Café Dave van den Burgt. Nieuwsgierig naar wat die politiek nou eigenlijk inhoudt? Praat mee, stel vragen en ben onderdeel van de Laarbeekse ‘vrouwen in de politiek’! De avond start om 20.00 uur.

Ook PNL heeft vrouwen op belangrijke posities in de Laarbeekse politiek: Noek Maas (raadslid), Sofie Dankers (commissielid), Ilse van Kreij – van de Weijer (commissie- en bestuurslid) en Ingeborg Westerbeek (interim-partijvoorzitter).

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.