Vragenuurtje Regionale Energietransitie

8 oktober 2020

Iedereen kan woensdag 14 oktober deelnemen aan een digitaal vragenuurtje over de Regionale Energietransitie, georganiseerd door de Metropoolregio Eindhoven (MRE). Waar staan we nu in het proces, korte terugblik en welke stappen worden de komende maanden verwacht, zijn zaken die hier behandeld worden.

De regionale energiestrategie (RES) is bepalend voor ons toekomstig leefklimaat. De bijeenkomst bestaat uit 2 delen. In het eerste deel worden de deelnemers bijgepraat door de verschillende werkgroepen over de huidige status van het proces en de stappen die de komende periode worden genomen. In het tweede deel van de bijeenkomst is er de gelegenheid tot het stellen van vragen in aparte groepen in zogenoemde digitale ‘break-out rooms’. Dit wordt begeleid door een gespreksleider.

De digitale bijeenkomst vindt online plaats op woensdag 14 oktober van 19.30 – 21.00 uur. Aanmelden kan vóór t/m vandaag 8 oktober via energie@metropoolregioeindhoven.nl. Hierna krijgt u een link en kunt u eenvoudig met een tablet, smartphone of computer toegang krijgen tot een beveiligde omgeving.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.