Verkeer houdt gemoederen bezig in Aarle-Rixtel

5 maart 2020

De werkgroep Verkeer van dorpsplatform Aarle-Rixtel hield woensdagavond 4 maart een bijeenkomst in de Dreef. Onder grote belangstelling werd hier gesproken over de verkeersproblemen in het dorp. Namens PNL waren Wim van Dijk en Willie Maas hierbij aanwezig. Hoewel velen de noodzaak van maatregelen wel onderkennen ligt een goede oplossing niet voor het oprapen, zo bleek ook woensdag. Een oplossing op de ene plek, kan zorgen voor meer problemen op een andere plaats, zo werd o.a. gezegd.

Verantwoordelijk wethouder Briels wees naar de ‘slechts’ €20.000 waar hij, volgens hem, door de gemeenteraad mee op pad is gestuurd. Feit is echter dat de wethouder (het college) met ieder goed voorstel naar de raad kan komen, die dan uiteindelijk een besluit neemt of daar wel of niet mee akkoord gegaan wordt. Zo’n voorstel ligt er vooralsnog niet.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.