Ronnie Tijssen lijsttrekker PNL

27 september 2021

Op voordracht van het bestuur hebben de leden van Partij Nieuw Laarbeek (PNL) maandagavond 27 september Ronnie Tijssen unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Ronnie Tijssen zit sinds de verkiezingen van 2018 in de gemeenteraad. In deze periode was hij 1,5 jaar lid van de klankbordgroep Peelgemeenten en lid van de commissie Sociaal Domein. Sinds oktober 2019 is hij lid van de commissie Algemene Zaken en fractievoorzitter van PNL.

Interim-bestuursvoorzitter Ingeborg Westerbeek reageert verheugd: ‘We hebben met Ronnie iemand die al sinds zijn jeugd op allerlei manieren middenin de samenleving staat en weet wat er speelt’.

Ronnie Tijssen werkte bijna 38 jaar bij Mars in Veghel in diverse functies en projecten, ook in het buitenland. Sinds jonge leeftijd is hij actief in de plaatselijke gemeenschap. Zo was hij keeper bij Sparta ’25, vv Mariahout en in de zaal bij o.a. het WAC Beek en Donk. Hier was hij ook bestuurslid. Tevens was hij één van de grondleggers van Omroep Kontakt en er 18 jaar bestuurslid, waaronder een groot aantal jaren voorzitter. In 2003 was Tijssen carnavalsprins van Ganzendonck (Beek en Donk). Hierna bleef hij nog 11 jaar actief als Adjudant en 14 jaar bestuurslid. Tevens was hij betrokken bij de organisatie van vele evenementen als b.v.: Color Fun!, SplasH, carnaval, zaalvoetbaltoernooien, en het OranjeFestival op Koningsdag. Als vrijwilliger is hij sinds een aantal jaren actief bij de activiteitencommissie van Ondernemersvereniging Heuvelplein.

‘Ik voel me vereerd dat ik dit mag gaan doen’, aldus Ronnie Tijssen. ‘Mijn enige doel is dat we, d.m.v. een goede verkiezingsuitslag, Laarbeek samen met de inwoners nog beter maken’, zo besluit de kersverse lijsttrekker.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.