PNL vol vertrouwen het nieuwe jaar in

9 januari 2024

Maandag 8 januari hield PNL een ledenvergadering en nieuwjaarsborrel. Voorzitter Ilse van Kreij keek namens het partijbestuur (foto) terug op het afgelopen jaar en vooruit naar de komende periode. Ook werd door penningmeester Han van Oirschot verslag gedaan over de financiën. Secretaris Tom de Beer gaf een update over een aantal andere partijzaken. Noek Maas gaf een toelichting over waar Jong-PNL zich mee bezig houdt. Fractievoorzitter Ronnie Tijssen vertelde hoe de fractie afgelopen jaar heeft beleefd en blikte vooruit op belangrijke -en tevens lastige- besluiten die komend jaar genomen moeten worden. Vanuit zijn functie deed wethouder Ron van den Berkmortel dat ook. Hij vertelde vooral hoe hij het invullen van het wethouderschap ervaart en wat er vanuit zijn portefeuilles allemaal al is gebeurd. Met name de vele bouwplannen die in korte tijd van de grond zijn gekomen, waren onderwerp van gesprek. Toon Brouwers, als vertegenwoordiger van de fractie, en Noek Maas werden unaniem gekozen als nieuwe bestuursleden. Daarmee is het bestuur weer helemaal compleet.

De conclusie van de bijeenkomst is dat het heel goed gaat met PNL. Politiek staan er veel onderwerpen op de agenda die ook in het partijprogramma van onze partij staan. De samenwerking binnen de coalitie met ABL en DWG verloopt prima, en de sfeer in de gemeenteraad is goed.

 

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.