PNL verjongt en Harry de Groof wordt erelid

7 oktober 2016

Op de foto: voorzitter Wout Vermeulen en nieuw bestuurslid Ron van den Berkmortel.

Op maandag 19 september vond in Beek en Donk de jaarvergadering van PNL plaats. Vanzelfsprekend werd er in zaal Dave van de Burgt teruggekeken naar het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar de toekomst en werden het sociaal- en financieel verslag gepresenteerd aan de leden. Ook werd uitgebreid stilgestaan bij het zgn. Ondernemersfonds, een onderwerp dat sterk leeft binnen de gemeente.

Tijdens deze drukbezochte avond vond ook de voordracht en unanieme benoeming van Ron van den Berkmortel als nieuw (en 5e) bestuurslid plaats. Ron van den Berkmortel, een 20-jarige TU/e student Industrial Engineering & Management Sciences uit Aarle Rixtel is met een grote belangstelling voor politiek al geruime tijd erg betrokken bij de partij. De vergadering was aangenaam verrast met deze jeugdige uitbreiding van de partij en het bestuur in het bijzonder.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.