PNL stemt in met krediet invulling plan Heuvel Lieshout

23 juli 2021

“Als PNL hebben we steeds aangedrongen de mening van de Lieshoutse inwoners en de mensen van Plan Lieshout heel serieus te nemen omtrent de invulling van de Heuvel en het centrum van Lieshout. Wij staan ook achter de pas op de plaats die er is gemaakt om tot een breed gedragen plan voor de Heuvel te komen”, aldus Ronnie Tijssen (PNL) in de commissie Algemene Zaken op donderdag 22 juli.

We constateren wel dat het om een erg groot bedrag gaat wat nu wordt gevraagd (€150.000) om de nieuwe plannen vorm te gaan geven, zonder dat met financiële cijfers duidelijk wordt gemaakt waar het geld voor nodig is. PNL stemt in met het gevraagde krediet, maar we hebben wel de toezegging gevraagd dat de raad niet alleen continu op de hoogte gehouden wordt van alle stappen in dit nieuwe proces, maar dat we ook tussentijdse overzichten krijgen waaraan het budget besteed wordt. Die toezegging hebben we gekregen van de wethouder.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.