PNL neemt afscheid van raadsleden

29 maart 2022

Tijdens een speciale raadsvergadering op 28 maart, heeft de gemeenteraad van Laarbeek afscheid genomen van een aantal raadsleden. Onder hen Ton van de Wijdeven en Willie Maas uit Mariahout en Jan Hendriks uit Aarle-Rixtel. Er waren mooie woorden voor de, inmiddels voormalige, drie PNL-raadsleden.

Ton van de Wijdeven kreeg de politiek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was jarenlang wethouder in Lieshout. Willie Maas is al sinds zijn jonge jaren politiek actief. Evenals Ton van de Wijdeven begon hij bij partij Mariahout en ging hij later naar fusiepartij Dorpsbelangen en PNL. Jan Hendriks koos ruim 10 jaar geleden meteen voor PNL. Wel liet hij zich eerst door alle partijen ruimschoots informeren.

Met dit afscheid verliest PNL helaas een aantal kundige en zeer betrokken raadsleden. Wij kunnen hen niet genoeg bedanken voor hun jarenlange inzet voor de gemeenschap en PNL. Uiteraard hopen we alle drie op één of andere manier te behouden voor onze partij.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.