Oplossing wateroverlast Deense Hoek

24 februari 2021

Een aantal weken geleden heeft PNL schriftelijke vragen gesteld aan het college over wateroverlast wanneer het regent aan de Deense Hoek in Lieshout. Een probleem wat al heel lang speelt en waar omwonenden al meer dan een jaar op allerlei manieren aandacht voor hebben gevraagd. Niet altijd kregen ze antwoord vanuit de gemeente en een oplossing werd ook niet gecommuniceerd.

Uit het antwoord wat we 24 februari hebben gekregen van het college blijkt dat er sinds december een oplossing voor handen is, maar deze was men vergeten te communiceren. Er komt een nieuwe afvoer, zodra bouwactiviteiten in de straat wat verder gevorderd zijn. Ook is gebleken dat de afvoerleiding van 2 straatkolken nergens op uitstroomt. Aan de melder van het probleem zijn excuses aangeboden.

Als PNL zijn we blij bijgedragen te kunnen hebben om de ergernissen van een aantal inwoners weg te nemen. We doen dit overigens veel vaker. Heb je ook iets waarmee je niet verder komt? Meldt het via info@pnllaarbeek.nl of aan één van onze fractieleden. Wij bekijken dan of we eventueel kunnen helpen of we wijzen de juiste te bewandelen weg aan.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.