Op weg naar begrotingsbehandeling 2020

1 november 2019

Onze fractie heeft de afgelopen weken veel tijd gestoken in de voorbereiding van de behandeling van de programmabegroting 2020. Dat wordt uiteraard ook verwacht van de fractie.
 
Vandaag (1 november) hebben we de antwoorden gekregen op de 29 technische vragen die wij hebben gesteld over de begroting. Overigens weten wij niet wat dit betekent, maar de andere 4 partijen hadden tezamen 1 enkele vraag!! Met deze antwoorden gaan we nu aan de slag om de voorbereiding nog verder te verfijnen.
 
Donderdag 7 november begint om 19.30 uur één van de belangrijkste raadsvergaderingen van het jaar. Iedereen is er welkom om te horen en zien hoe alle partijen hun standpunten naar buiten brengen. Wij gaan ons best doen om van Laarbeek weer een ‘normale’ gemeente te maken, waar het niet alleen fijn wonen, leven en werken is, maar waar het ook financieel voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar blijft.
Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.