Omgevingswet, onderhoudsprogramma’s wegen en riolering

14 januari 2021

Liefst 3 presentaties waren er tijdens de commissievergadering Ruimtelijk Domein op woensdag 13 januari. Als eerste was er een duidelijk verhaal over de nieuwe Omgevingswet die op ons afkomt. Verder waren er presentaties over het onderhoudsprogramma wegen en onderhoudsprogramma riolering. Het gaat te ver om deze hier te beschrijven. Daarom plaatsen we de links waarop een en ander terug te kijken is.

Video met korte uitleg Omgevingswet:
https://aandeslagmetdeomgevingswet.nl/regelgeving/stelsel-omgevingswet/omgevingswet-in-ontwikkeling/hoofdlijnen-omgevingswet/animatie-omgevingswet-2022/

De verschillende presentaties zijn via deze pagina terug te kijken (via de agenda onder de video):
https://channel.royalcast.com/laarbeek/#!/laarbeek/20210113_1

De commissie ging akkoord met de benodigde kredieten die voortvloeien uit de beide uitvoeringsprogramma’s. Voor het programma riolering gaat het in 2021 om totaal €1.030.000,-.Voor het programma wegen is €420.000,- nodig voor vervanging en reconstructie van de Lankelaar en schutstraat in Lieshout.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.