Meedenken over de vier kernen in Laarbeek?

23 mei 2024

Meedoen aan de lokale politiek is belangrijk, interessant én leuk. Vooral dat laatste aspect zien de meeste mensen die buiten de (lokale) politiek staan, waarschijnlijk anders.

Natuurlijk gaat het over serieuze grote en kleine onderwerpen en is er altijd belastinggeld mee gemoeid. Alleen dat laatste maakt de verantwoordelijkheid al heel groot. Toch is het ook vooral interessant én leuk om mee te denken, praten en besluiten over alles wat in onze eigen omgeving nodig-, al dan niet mogelijk, en/of gewenst is. Je komt met allerlei afwisselende onderwerpen in aanraking en je kennis wordt bijna dagelijks verhoogd.

Hoewel dus serieus, wordt er ook gelachen. De mensen die actief zijn in de lokale politiek zijn nu eenmaal niet anders dan anderen. Het zijn tenslotte gewoon inwoners van Laarbeek die zich, net als vele anderen, inzetten voor de gemeenschap.

Als PNL zijn we op zoek naar nog meer mensen die actief mee willen denken, praten en besluiten over wat er belangrijk is voor onze eigen gemeente. Een mooie gemeente, waarin de kernen Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout en Beek en Donk ieder hun eigen kenmerken en wensen hebben. Daarom is het ook belangrijk dat we als partij vanuit iedere kern vertegenwoordigd zijn. Dat is nu ook het geval en dat willen we graag zo houden.

Deze week zijn we een campagne gestart om nieuwe mensen te zoeken die ook mee willen denken met PNL. Eigenlijk hebben we vacatures openstaan om mensen, uit de vier kernen en van alle leeftijden, op te roepen om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan over een eventuele bijdrage aan de lokale politiek. Deze campagne speelt zich in beginsel vooral af op sociale media. Hierlangs benaderen we uiteraard ook mensen persoonlijk. Iedereen die wat meer wil weten over deelnemen aan de Laarbeekse politiek en met name PNL, roepen wij op een e-mail te sturen naar info@pnllaarbeek.nl (of iemand benaderen van PNL die je al kent). Het verplicht verder tot niets, we drinken alleen samen een kopje koffie of thee om informatie uit te wisselen en naar eventuele mogelijkheden te kijken. We zien echt uit naar je reactie!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.