Lintje voor PNL-lid Annemie de Haas-van Dijk

25 april 2020

PNL-lid Annemie de Haas-van Dijk uit Beek en Donk heeft vrijdag 25 april de Koninklijke onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ mogen ontvangen.
 
Ze heeft zich op allerlei vlakken ingezet voor onze maatschappij bij o.a.: KPJ Gemert, KVO Beek en Donk (later Laarbeek), en KVO kring Helmond. Ze zet zich in als koster, verzorgt de kerkdiensten, helpt mee om kinderen te begeleiden als voorbereiding voor hun vormsel, ze schrijft doopoorkondes, herstelt kleding en brengt post rond in het buitengebied. Tevens verleende ze langdurig mantelzorg voor haar vader en later ook voor haar moeder en nicht. Tenslotte collecteert ze ook nog voor allerlei goede doelen.
 
Wij feliciteren Annemie dan ook van harte met deze meer dan verdiende Koninklijke onderscheiding. Uiteraard feliciteren we ook alle anderen die een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen.
Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.