Kandidatenlijst PNL

9 februari 2018

Al eerder werd de lijsttrekker van PNL, Bowen Straatman, bekend gemaakt. In de algemene ledenvergadering van 8 januari werden de eerste twintig kandidaten gekozen. Nu is de PNL-lijst volledig met 50 kandidaten. De duidelijkste stap, die PNL heeft gezet naar verjonging, is de benoeming van Bowen Straatman (26) als lijsttrekker.

De lijst bevat een mix van bekende en nieuwe namen ‘van 18 tot 84’:

PNL heeft uit alle kernen mensen op een verkiesbare plaats staan, zodat iedere kern door PNL in de gemeenteraad vertegenwoordigd wordt. Er staan kandidaten op met de nodige raadservaring en kandidaten met een volledig frisse blik. De kandidaten hebben verschillende achtergronden en verstand van uiteenlopende werkvelden in de Laarbeekse samenleving. Ze zijn maatschappelijk actief in vele verenigingen. Opvallend is de brede leeftijdsspreiding: er staan maar liefst twee kandidaten van 18 en 19 jaar op de lijst. Luc Daniëls (nr. 13 Aarle-Rixtel) en Noek Maas (nr. 12 Beek en Donk). Deze jonge kandidaten komen uit de jongerenafdeling van PNL. Ook Ron van den Berkmortel (nr. 5 Aarle-Rixtel) komt vanuit Jong PNL hoog op de lijst. Hij heeft zich al behoorlijk ingewerkt als bestuurslid en vervult verschillende taken binnen PNL.

De volledige lijst is hier te zien.

Onze mensen

De rij wordt gesloten door Noud van Geffen, Herman van Loen en Harry de Groof die, als actieve seniore lijstduwers, terecht een plaats hebben op deze lijst. De komende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. PNL gaat de campagne in onder het motto ‘Vier kernen, één partij’. De campagne is al begonnen. PNL gebruikt frequent de social media, maar is ook duidelijk zichtbaar in de lokale MooiLaarbeekKrant. Op 13 maart bij het plaatselijke debat zal PNL zich zeker laten horen. Ons enthousiaste team zal steeds overal zichtbaar zijn.

Volg PNL in de MooiLaarbeekKrant en op social media, want er valt echt iets te kiezen. En hebt u ons verkiezingsprogramma al gezien? Deze is hier te vinden!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.