Informatiepunt De Heuvel Lieshout

13 juni 2021

De gemeente Laarbeek, Rialto BV en Stichting Plan Lieshout geven iedereen de mogelijkheid om alle informatie te ontvangen en vragen te stellen over de verschillende plannen die er liggen voor de Heuvel in Lieshout. Daarvoor zijn er inloopmomenten in het Bavaria Brouwerijcafé georganiseerd

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het wel nodig dat u een afspraak maakt via de gemeente (0492 469 700). Er wordt dan in overleg een afspraak voor u gepland op maandag 14 juni of woensdag 16 juni.

De presentatie van de twee plannen aan de gemeenteraad zijn geheel te bekijken op www.laarbeek.nl. Wilt u naar aanleiding van die presentatie vragen stellen dan kan dat ook via e-mail: gemeente@laarbeek.nl.

Wij raden iedereen aan zich goed te laten informeren. Uiteindelijk gaat er een beslissing genomen worden welke voor Lieshout van groot belang is. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor de komende tientallen jaren.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.