Commissie AZ en de grondnota

25 oktober 2019

Donderdagavond 24 oktober vond de behandeling van de grondnota plaats tijdens de commissie AZ (Algemene Zaken). Voorafgaand daaraan was er een presentatie van dhr. Raschid Karamat Ali, beleidsmedewerker Financieel Toezicht bij de provincie Noord-Brabant, en in die hoedanigheid ook toezichthouder van de gemeente Laarbeek. Met een duidelijk verhaal vertelde hij over o.a. de rol van de provincie als financieel toezichthouder, en het gemeenschappelijk toezichtkader (GTK). Ook beantwoorde hij een aantal vragen vanuit de commissie.

Het belangrijkste onderwerp was uiteraard de grondnota. Hierbij kwamen vooral veel vragen naar voren, vaak technisch van aard. Voor PNL stelden Ron van den Berkmortel en Ton van de Wijdeven een groot aantal inhoudelijke en technische vragen. Op het grootste deel van de vragen kwam geen direct antwoord omdat de antwoorden eerst uitgezocht moeten worden. Deze zullen daarom schriftelijk worden afgehandeld. Tijdens de raadsvergadering van 7 november wordt de grondnota al dan niet vastgesteld.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.