Commanderij College krijgt terecht uitbreiding

6 december 2016

Het Laarbeeks Commanderij College is een groot succes. Zelfs met de huidige noodlokalen is er niet genoeg ruimte om het toenemende aantal leerlingen te huisvesten. Het gesprek tussen het college van B&W en het Commanderij College over een oplossing voor dit probleem liep allesbehalve soepel. Het college vond het zelfs noodzakelijk om (alweer) een onafhankelijk deskundige in te huren om het proces te ondersteunen. Gelukkig is het college van B&W uiteindelijk toch overtuigd dat er een capaciteitsprobleem is, en worden voorafgaand aan het nieuwe schooljaar extra noodlokalen geplaatst.

Deze oplossing komt echter niet uit de lucht vallen. Al ruim voor de start van dit schooljaar was dit capaciteitsprobleem bekend. PNL heeft er net als het Commanderij College toen al op aangedrongen om dit schooljaar al met een oplossing te komen. Toch zijn we blij dat er een jaar later wél een oplossing is. Beter laat dan nooit!

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.