Bowen Straatman is nieuwe lijsttrekker PNL

10 oktober 2017

PNL kiest voor vernieuwing en verjonging

Enkele weken geleden hebben het PNL-bestuur en de PNL-fractie gevraagd of Hans Vereijken lijsttrekker  wilde worden. Hans heeft hiervoor enkele weken bedenktijd gevraagd. Hoewel Hans het zeer gewaardeerd heeft om weer gevraagd te worden, en als reactie daarop vele positieve reacties en steun heeft ontvangen vanuit de Laarbeekse gemeenschap, is hij jammer genoeg niet voor de vijfde keer beschikbaar als lijsttrekker. De belangrijkste reden is dat Hans vooral vindt dat de politiek in Laarbeek dringend toe is aan vernieuwing en verjonging.

Hij pleit er dan ook voor om versneld voor verjonging en vernieuwing te kiezen. Met PNL als grootste partij voorop. PNL had ook veruit het grootst aantal deelnemers aan de opleiding tot toekomstig raadslid. Ook de oprichting en de snelle groei van Jong PNL is hier een aansprekend voorbeeld van.

Na overleg binnen het bestuur en op advies van Hans is besloten om Bowen Straatman als lijsttrekker voor te dragen. Bowen heeft zich al ruimschoots bewezen als raadslid, heeft als bestuurskundige de uitgelezen opleiding en daarnaast ook al werkervaring bij BMC, het grootste adviesbureau in NL voor gemeenten. De ledenvergadering heeft dan ook unaniem het voorstel van het bestuur, gesteund door het pleidooi van Hans in de ALV, om Bowen Straatman als hun lijsttrekker te benoemen, aangenomen.

Bowen Straatman: onze nummer 1 van Lijst 1!

Bestuur PNL

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.