Bijeenkomst Senzer

23 april 2020

Donderdagavond 23 april was er een prima verlopen digitale bijeenkomst, georganiseerd door werkbedrijf Senzer. Samen met andere raadsleden uit de regio, was ook PNL hierbij ruim vertegenwoordigd.
 
Duidelijk werd dat Senzer 2019 afsluit met een klein positief financieel resultaat. Voor de begroting over 2021 zijn er echter zorgen. De coronacrisis gaat zeker zorgen voor meer kosten, zo werd verteld, waarmee nog geen rekening gehouden is in de huidige ontwerpbegroting voor 2021. Er kan nu dus al rekening worden gehouden met een fors tegenvallende definitieve begroting 2021 later dit jaar.
 
Ook werd kort aandacht geschonken aan een onderzoek wat Berenschot heeft uitgevoerd over het functioneren van Senzer. Tijdens de presentatie bleek dat Senzer hier goed uit komt. Berenschot schrijft in haar conclusie: “Senzer is een buitengewoon goed presterend werkbedrijf, ondanks alle uitdagingen in de sector en de organisatie zelf”.
Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.