Bijeenkomst MRE-gemeenten

28 september 2023

Woensdagavond 27 september was er in Veldhoven een regionale bijeenkomst, die in het teken stond van de Ontwikkelstrategie Zuidoost-Brabant en de uitdagingen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit in de Metropoolregio Eindhoven.

De afgelopen tijd zijn de eerste lijnen uitgezet hoe met woningbouw te zorgen voor vitale en leefbare kernen voor iedereen, hoe de regio goed bereikbaar gehouden kan worden op gebied van mobiliteit, en welke werklocaties nodig zijn om kwalitatieve groei van de economie te faciliteren. De kwaliteit van de leefomgeving en het leefklimaat voor alle inwoners staat daarbij voorop.

Tijdens de avond werd informatie gedeeld en was er ruimte voor vragen en het leveren van input. Namens PNL waren Toon Brouwers, Wim van Dijk en Ronnie Tijssen aanwezig. Wethouder Ron van den Berkmortel (PNL) was als portefeuillehouder eveneens aanwezig.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.