Bijeenkomst met Jeugdgemeenteraad

21 juni 2019

De ‘grote’ gemeenteraad had donderdag 21 juni een bijeenkomst met de leden van de jeugdgemeenteraad. De jeugdleden presenteerden hier alle projecten waar ze aan gewerkt hebben, of nog mee bezig zijn.

Zo kwam b.v. het 3D zebrapad bij sportpark het Heereind aan bod. Om allerlei reden zal dit worden vervangen door een ‘normaal’ zebrapad. Er werd ook nog een keer teruggeblikt op de uitreiking van de kinderlintjes. Hierbij zet de jeugdgemeenteraad kinderen, die in hun ogen iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje. Het bezoek aan politiek Den Haag en de belangrijke dodenherdenking, (waar de jeugdraad ook aan meewerkt) waren andere zaken die voor het voetlicht kwamen.

Mooie presentaties waren er over het gebruik van social media door de jeugdgemeenteraad, de organisatie van de zogenaamde ‘Lachdag’, het project ‘Heppie Respect?!!’, het onlangs afgeronde ‘Mei Autovrij!’, en wat de jeugd doet voor Natuur & Cultuur.

Terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.