Ronnie Tijssen

  • Raadslid
  • Commissielid
    Sociaal Domein
  • Beek en Donk

Ik ben Ronnie Tijssen, getrouwd met Ria en vader van zoon Robin en dochter Chantal, die beiden met hun partner op zichzelf wonen.

Van jongs af aan heb ik, net als mijn vrouw, tot op de dag van vandaag met plezier veel vrijwilligerswerk verricht voor Laarbeekse organisaties. Daarbij heb ik tevens diverse bestuursfuncties doorlopen, en ben ik nauw betrokken bij de organisatie van vele evenementen. Tot het moment dat m’n knieën het niet meer toelieten, heb ik gevoetbald bij Sparta’25, v.v. Mariahout en zaalvoetbal gespeeld bij het W.A.C. Beek en Donk (tevens bestuurslid geweest) en op het hoogste niveau in Eindhoven.

Bijna 38 jaar heb ik gewerkt bij chocoladefabriek Mars BV in Veghel. Daar ben ik onderaan begonnen en uiteindelijk geëindigd als leidinggevende. In al die jaren heb ik allerlei grote projecten mogen doen in binnen- en buitenland.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het bedrijfsleven en het vrijwilligerswerk als basis, wil ik me inzetten om Laarbeek nóg mooier en beter te maken. Vanzelfsprekend staat bij mij het verenigingsleven hoog op m’n lijstje. Maar vooral ook het financieel beleid, waar PNL echt heel anders over denkt dan de andere partijen, is een punt waar ik me op dit moment zorgen om maak. Betaalbare- en voor iedereen toegankelijke zorg, de bereikbaarheid van Laarbeek (die veel belangrijker is dan misschien wel eens gedacht wordt), en de inhaalslag die snel gemaakt moet worden in de woningbouw zijn andere zaken die ik belangrijk vind.

Over veel zaken in onze 4 mooie kernen hoor ik van veel mensen allerlei meningen, zoals ik die uiteraard zelf ook heb. Vanaf de zijkant hier iets van vinden is natuurlijk een mogelijkheid. Nu ik daar de tijd voor heb gekregen wil ik echter proberen zelf iets met deze meningen te doen. Ik heb geen persoonlijke belangen, maar wil het echt doen voor ons allen als inwoners van Laarbeek.

Om dit te kunnen verwezenlijken, heb ik uiteraard wel uw/jouw stem nodig!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.