Ron van den Berkmortel

  • Wethouder
    Ruimte en Economie

Ik ben Ron van den Berkmortel uit Aarle-Rixtel. Met mijn 26 jaar ben ik een van de jongere kandidaten van PNL. Vier jaar geleden ben ik in de gemeenteraad gekomen als jongste raadslid. Naast het raadslidmaatschap werk ik als Coördinator Meldpunt Ondermijning bij ZLTO. Op die manier zet ik me graag in voor het buitengebied, waar ik zelf ook ben opgegroeid.

Met mijn 26 jaar ben ik helaas nog steeds een flinke uitzondering in de Laarbeekse politiek. Samen met Jong PNL zet ik me al jaren in om hier verandering in te brengen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze gemeente financieel gezond is en dat de lasten voor de inwoners zo laag mogelijk zijn én blijven. Verder is het van belang dat we Laarbeek leefbaar houden, ook voor de jongere generaties.

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren de belangen van de inwoners van Laarbeek behartigd in de gemeenteraad en in de commissie Algemene Zaken. Graag zou ik hier in de periode 2022-2026 mee doorgaan. Ik ben er dan ook trots op dat ik namens PNL verkiesbaar ben op plek 2.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.