Noek Maas

  • Raadslid
  • Commissielid
    Sociale & Algemene Zaken

Mijn naam is Noek Maas en sinds 2019 maak ik deel uit van de gemeenteraad. Met mijn leeftijd van 23 jaar ben ik helaas een uitzondering in de gemeentepolitiek en ik vind dat daar verandering in moet komen. Met een democratie is het de bedoeling dat de gemeenteraad een afspiegeling vormt van de maatschappij. En met twee jonge raadsleden in de gemeenteraad, voldoet Laarbeek daar niet aan. Om deze reden zet ik mij samen met onze jongerenafdeling Jong PNL in om jongeren en jongvolwassenen te betrekken bij die gemeentepolitiek, want geloof me: dat is leuk!

In 2020 heb ik mijn HBO-Rechtendiploma gehaald en in september 2021 ben ik gestart op de universiteit met de master Rechtsgeleerdheid. Ik ben geboren in Laarbeek en woonachtig in Beek en Donk. Ik sta graag midden in de maatschappij en ben ik ben er dan ook graag op uit! Ik deins dan ook niet weg voor een potje gezelligheid.

Als jonge inwoner van Laarbeek wil ik gaan zorgen voor een mooi Laarbeek. Om deze reden sta ik op plek 3 voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mijn oproep aan de inwoners van Laarbeek? Doe mee, laat je stem horen en ga stemmen op 14-15-16 maart!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.