Arian de Groot

  • Raadslid
  • Commissielid
    Ruimtelijke Zaken

Ik ben Arian de Groot geboren in 1980, zit nu voor de vierde periode in de Gemeenteraad voor PNL. Verder run ik in ons mooie Beek en Donk een mooi Hoveniersbedrijf en samen met mijn vrouw Marieke hebben we een koffie/thee/cadeauwinkel opgezet in het Oude Raadhuis op het Heuvelplein ook het prachtige plein waar we alweer een enkele jaren wonen. Trots? Jazeker dat zijn we nog elke dag samen, we hebben dit samen mooi bereikt door hard te werken en door samen te werken en elkaar iets te gunnen! Dit is ook de visie die ik probeer uit te dragen in al mijn bezigheden buiten het werk om. Wat allemaal helemaal niet belangrijk is dat ik dit  allemaal ga benoemen? Zeker niet, maar wel heel belangrijk dat deze allemaal gebeuren. We hebben onze “samenleving” hard nodig met zijn allen, alleen kun je namelijk bijna niets en samen kun je alles!

De laatste jaren waren behoorlijk pittig in ons privéleven, onze twee jongens zijn helaas niet meer in ons midden. Na jaren knokken tegen een ziekte waar we voorlopig als mensheid nog niet van winnen! We zullen dus samen verder moeten en genieten van alle andere leuke dingen die we hebben in ons leven. Je moet proberen nooit toe te geven aan dingen die anders lopen dan verwacht maar positief blijven dan straal je dat ook uit. Natuurlijk lukt dit niet altijd, maar om er weer even op terug te komen. Samen kom je echt een heel eind. Dit is een mooi bruggetje om de politiek er eens bij te halen! Altijd mopperen en vertellen wat er niet fijn is of niet goed gaat is heel gemakkelijk. Samen, samen kunnen we alles aan en veranderen als je elkaar dan ook nog eens af en toe wat gunt, dan kom je er zeker. Voorop staat eerlijkheid en mogen/kunnen zeggen wat je vindt! Dit is ooit een lastige maar ik ben ervan overtuigd dat als je iets zegt zoals je het voelt en ook met respect voor iemand anders zijn mening, dan kom je er samen altijd uit.

In de politiek ben ik er voor onze ‘eigen’ dingen die er geregeld moeten worden. Niet dat ik niets doe naar de ‘landelijk’ opgelegde punten in onze gemeenteraad, maar daar zijn anderen beter in dan ik! Ik kan nog wel veel meer vertellen van wat ik vind, doe en zou willen. Dat gaat veel te veel tekst worden door wie ik ben en wat ik doe. Mensen die me nog niet kennen mogen natuurlijk altijd contact met me opnemen. Als ze nieuwsgierig zijn geworden, moeten ze dat zeker doen!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.