Arian de Groot

  • Raadslid
  • Commissielid
    Ruimtelijk Domein

Ik ben Arian de Groot en ik ben geboren in 1980. Dus ik voel me nog heel goed thuis in de categorie “jong” J. Ik ben getrouwd met Marieke en we hebben twee jongens. Ik woon op het industrieterrein Bemmer, waar ik ook voorzitter ben van de buurtvereniging. Ook zit ik in het bestuur van de carnavalsvereniging. Verder run ik in Laarbeek een goed lopend hoveniersbedrijf en een bloemisterij (Top Gardens en Top Flowers). Op dit moment heb ik 2 vaste werknemers en enkele losse krachten. Trots? Jazeker. Dit hebben wij samen in 11 jaar tijd bereikt. Hoe? Door je in te zetten, hard te werken en door samen te werken en elkaar iets te gunnen!

Dit is tevens mijn visie die ik probeer uit te dragen in al mijn verdere bezigheden buiten het werk om. Wat zijn die bezigheden? Van alles! Is dat belangrijk ,dat ik die allemaal ga benoemen? Nee, zeker niet, maar ze zijn wel heel erg belangrijk, dat ze gebeuren. Zo houden we onze ‘maatschappij’ gezond! En misschien nog wel veel belangrijker: gezellig!!

Ik ben een kleine 10 jaar geleden in de politiek terecht gekomen. Hoe precies is lastig te zeggen. Ik was toen ook al betrokken bij diverse verenigingen in Beek en Donk. Af en toe had ik met de gemeente te maken en van het een kwam het ander. Het is super leuk om je in te kunnen zetten voor de maatschappij en mijn visie is: Als je altijd ‘zeurt’ over wat er niet goed is, zul je er zelf voor mee moeten zorgen, dat het dus beter gaat!

Voorop staat: eerlijkheid en mogen/kunnen zeggen wat je vindt! Dit is ooit een lastige. Maar ik ben ervan overtuigd, dat als je alles verwoordt zoals je het voelt en ook respect hebt voor iemand anders zijn mening, dan kom je er samen altijd uit. Ik zet me ook het meeste in voor de ‘lokale’ dingen, die er geregeld moeten worden. Niet dat ik niets doe naar de ‘landelijk’ opgelegde punten in onze gemeente, maar heel simpel gezegd: Daar zijn andere beter in dan ik!

Ik kan nog wel veel meer vertellen van wat ik vind, doe en zou willen. Dat gaat veel te veel tekst worden. Mensen die me al kennen, weten hoe ik ben en wat ik doe. Mensen die me nog niet kennen mogen natuurlijk altijd contact met me opnemen. Als ze na het lezen van dit stukje tekst nieuwsgierig zijn geworden, moeten ze dat zeker doen!

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.