Tom de Beer

                                               
  • Burgercommissielid
    Ruimtelijke Zaken
  • Bestuurslid
    Secretaris

Mijn naam is Tom de Beer, en ik ben woonachtig in Lieshout en werkzaam als adviseur bij Expertisecentrum Inclusief Onderwijs in Den Bosch na een carrièreswitch vanuit de ICT-wereld. Vanuit deze positie adviseer ik het mbo en hoger onderwijs op het gebied van studeren met een functiebeperking of ondersteuningsvraag.

Ik hecht veel waarde aan meedenken over oplossingen, in plaats van schreeuwen aan de zijlijn. Mijn ervaring door het vele vrijwilligerswerk de afgelopen jaren is dat je daar veel meer mee bereikt. Bij PNL zag ik een partij die écht opkomt voor de lokale gemeenschap middels realistische standpunten en deze op een professionele manier uitdraagt. Dat past bij waar ik voor sta, voor mij reden genoeg om mij via deze partij in te zetten voor Laarbeek.

Sinds 2020 maak ik deel uit van het partijbestuur van PNL, en in mei 2022 maakte ik mijn intrede als burgercommissielid namens de partij.

Naast mijn vaste baan als adviseur en mijn politieke functies binnen de PNL zet ik mij als bestuurslid bij SAVT in voor audiovisuele toegankelijkheid in Nederland, en ben ik vrijwilliger bij SH-Jong.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.