Tom de Beer

                                               
  • Burgercommissielid
    Ruimtelijke Zaken
  • Bestuurslid
    Secretaris

Ik ben Tom de Beer, 26 jaar oud en sinds twee jaar woon ik in het prachtige Lieshout! Als ICT-medewerker op een school in Eindhoven houd ik allerlei apparatuur draaiende. Daarnaast zet ik mij bij diverse belangenorganisaties in voor mensen met een auditieve beperking. Vanuit dit vrijwilligerswerk is de afgelopen jaren mijn interesse in de politiek enorm gegroeid. Want in plaats van aan de zijlijn te staan lukte het om mooie zaken te realiseren voor mijn lotgenoten. Dat smaakte naar meer!

Toen ik in Lieshout kwam wonen en na een korte zoektocht mijn plekje vond bij de PNL, groeide het enthousiasme alleen maar meer. Ik werd al snel gevraagd voor een plekje in het bestuur, waar ik inmiddels alweer een tijdje deel van uitmaak. Ondertussen woonde ik de voorbesprekingen bij om mijn kennis van wat er in de Laarbeekse politiek speelt bij te spijkeren, en hielp ik Jong PNL met kwesties die met name voor jonge mensen in onze gemeente van belang zijn, wat ik beide nog altijd met veel passie doe.

Later stelde ik mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, omdat ik meer wilde betekenen voor de lokale gemeenschap. We staan de komende jaren immers voor grote uitdagingen op gebied van de woningmarkt, klimaat en nog veel meer. Kortom, we moeten hard aan de bak. De zes zetels die we bij deze verkiezingen binnenhaalden, leverde ons coalitie-deelname met De Werkgroep en Algemeen Belang Laarbeek op. Zelf heb ik de eer – samen met drie anderen – te zijn benoemd tot burgercommissielid, een zeer eervolle rol waarvoor ik mij hard zal inzetten.

Ik kijk er enorm veel naar uit om samen met de fractie de vier dorpskernen van Laarbeek nóg leefbaarder te maken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.