Ingeborg Westerbeek

  • Bestuurslid
    Secretaris; interim-voorzitter

Ik ben Ingeborg Westerbeek.

Sinds mei 2017 ben ik secretaris van PNL. Nu ik met pensioen ben, heb ik de tijd om mij dienstbaar te maken voor de gemeenschap op de achtergrond. Je zou kunnen zeggen ‘bemoeizorg’.

Ik was in mijn werkzame leven o.a. 9 jaar directeur van de basisscholen Brukelum en de Heindert. Daarom ben ik goed in staat om documenten kritisch te lezen en daarmee onze partij van dienst te zijn. Allerlei administratieve taken kan ik vanuit mijn achtergrond gemakkelijk doen. Op deze manier wil ik graag onze partij ondersteunen en daarmee ons mooie Laarbeek een goede toekomst geven voor jong en oud. Mijn visie is dan ook: Alleen samen kun je voor een mooie gemeente zorgen.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die hun weg in de maatschappij al hebben gevonden. Ook als ‘jonge oma’ weet ik welke problemen jonge mensen tegen komen in hun leven. Dat kan huisvesting zijn, maar ook schoolkeuze, werkgelegenheid, verenigingsleven enz.

Vanuit mijn eigen invalshoek wil ik graag als vrijwilliger meewerken aan een leefbaar Laarbeek.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.