Han van Oirschot

  • Bestuurslid
    Penningmeester
  • Beek en Donk

Jeugd en politiek, dat zie je niet vaak samen. Als mensen aan mij vragen waarom ik politiek zo interessant vind zeg ik: ‘We hebben dagelijks met politiek te maken. Denk hierbij aan verkeersregels, onderwijs, zorg, voedsel, ondernemerschap’. Om als lid van een politieke partij invloed uit te oefenen op de koers van een partij is prachtig. Nog prachtiger is het bestuurslidmaatschap. Het aansturen van de partij vanuit de organisatorische kant. Hoe kunnen we de partij steeds beter en efficiënter laten functioneren? Hoe kunnen we de boodschap van de partij goed verspreiden? Welke media passen daarbij? Daar hou ik mij graag mee bezig. Dit past ook goed bij de HBO opleiding Small Business & Retail Management die ik afgerond heb.

Ik heb voor PNL gekozen vanwege het financieel beleid. Het is erg simpel: als we de lasten laag willen houden kunnen we niet meer uitgeven dan we krijgen. PNL is de enige partij in Laarbeek die sterk in de samenleving staat omdat ze veel leden heeft.

Vaak horen we in de media dat de ‘jeugd’ niet geïnteresseerd is in politiek. PNL bewijst het tegendeel met JongPNL. JongPNL heeft ervoor gezorgd dat PNL twee jonge raadsleden heeft. Daarnaast heeft PNL twee jonge bestuursleden waarvan ik er één ben. Ik zal mijn bestuurswerkzaamheden uitvoeren op basis van mijn motto: alleen ben je sneller maar samen kom je verder.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.