Bart Verschuuren

  • Bestuurslid
    Algemeen bestuurslid
  • Aarle-Rixtel

Mijn naam is Bart Verschuuren en ik ben 23 jaar oud. Politiek is een interessant thema voor mij. Ik raakte er al mee betrokken via mijn vader en mijn opa die beiden ervaring opgedaan hadden in de gemeenteraad van Laarbeek, geheel toevallig ook bij PNL. Mijn eigen interesse voor politiek kwam relatief later. Die werd aangewakkerd via mijn opleiding tot historicus. Ik kan me voorstellen dat dit vragen opwekt als: ‘’Wat is nou weer het nut van die oude koeien uit de sloot te halen?’’ Ik kan niet anders zeggen dan ‘alles’. Het cliché dat geschiedenis zich herhaalt is actueler dan ooit met het offensief wat Poetin op Oekraïne heeft herstart. Deze geopolitieke consequenties vertalen zich al snel naar lokale/gemeentelijke belangen.

Oekraïense vluchtelingen zijn inmiddels opgevangen in het klooster van Aarle-Rixtel, onze boodschappen worden duurder en onze energie- en brandstofrekening vliegt ook door het dak heen. Het is juist de taak van de gemeente om dit soort problemen, naast alle alledaagse verantwoordelijkheden zoals verkeersveiligheid en woningbouw, in juiste banen te leiden en daarbij te luisteren naar de wensen van de burger.

Ik ben razend enthousiast om me verder te verdiepen in de gemeentelijke politiek en ben maandag 9 januari 2022 gekozen als bestuurslid van PNL.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van PNL? Met onze digitale nieuwsbrief ontvangt u automatisch aan het eind van iedere maand een overzicht van onze nieuwsberichten.